View Single Post
Old 02 Jul 2009, 10:20   #13
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Quote:
QUOTE=illotempore2002]ce se mai caca astea pe ele, doamne doamneeeeeeee
sarace fiinte fara scop, logate nonstop, cu un singur scop (absurd stiu): banarea lui illo

p.s. am fost banata de 2 ori si am la activ cel putin 3 avertismente phaaaaaaaaa obositelor! (ca sunteti toate trecute de prima tinerete, femei maritate, in toata firea)
p.s. 1: si nu , nu puteti cere acum pt aceasta postare banarea mea, pt ca voi de 2 zile incoace ma tot muscati de cur pe ici pe colo, v-a atras Stefan atentia

Hai pupici, mersi, faceti-va actrite!

p.s. o si legat de cronica mea, Jeeezus, vreti sa spuneti ca Razvan Penescu de la liternet e un incapabil? Dragelor, el mi-a selectat cronica, ce vina am eu?

1. "a se caca" expresie din grupul frazal bine-intentionat ca" Forum de cacat","sunteti de cacat cu creierele spalate"
2. cand stai pe invisible ti se pare ca toti sunt logati tot timpul,mai ales cand creezi tensiuni pe forum(cu acordul supermoderatorilor) pe topicuri create de tine ca" cei mai antipatici useri",cei mai nesuferiti" ,alti nesuferiti de pe cinemagia" cei mai plictisitori".este ilotemore202 rea",etc
3. sa fii la 30 nu esti trecuta de nici o tinerete,ea are 25,si nu e nimic rau in a fi casatorit(n-am ascuns asta).in schimb userul Syhaia este jignita pe nedrept,este acuzata ca"s-a luat de ea de nu stiu cate ori" ori ea doar ea comentat cronica,a bagat-o in seama o singura data,si ilot a deconspirat pe forum date personale fara acordul ei; a uitat sa spuna despre mine cum a facut atunci la "reprosuri pt moderatori" ca sunt o curva maritata,ca am amanti,ca sotul e taran,ca am copil,etc,desi ea s-a bagat in seama pe topicul ala si pe urma a tipat ca e agresata.
4 .cum se face ca desi ALS pe care l-a jignit cu insolenta ,si eu si alti useri au cerut banarea ei, ea primeste doar avertismente? cum se face ca altii primesc banare din prima,sau din a doua?cand se vor lua cu adevarat masuri?userii se vor retrage de pe forum,daca se simt nedreptatiti,devaforizati.
5 .eu i-am criticat doar cronica,puerila.ideea cu povestitul din perspectiva unui personaj nu e nici ea originala,s-a mai vazut,personajul respectiv e unul secundar si prea tanar ca sa faca anumite conexiuni; limbajul e sarac,si concluzia finala nu exista,e una anemica;povesteste absolut tot filmul;
6. ! faza cu "domnul andrei gorzo a zis ca e ca un sfinx" mi s-a parut de un pupincurism antologic
Sunt multe de zis,dar nu am chef sa fac analiza pe text,nu merita atentie; problema e ca se poate rata un film bun citind o astfel de cronica,care nu a depasit atelierul,iar penescu selecteaza ce poate( ilot a sters acolo ,scrisese ca ala care ii selecteaza cronicile lui als i le selecteaza si ei,o ce orgoliu propriu rascopt,nu exista alaturare,comparatie intre nume.
VA ROG SA LUATI MASURI.

Last edited by Pauline Kael : 02 Jul 2009 at 13:10.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif