View Single Post
Old 01 Jul 2009, 09:43   #15
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Mistah J
Guru

Location: Arkham Asylum for the Criminally Insane... with Harley Quinn
Quote:
Unii utilizatori (k d ex eu) orikum nu citesk k skrie ALS p forum pt k e f greu d urmarit.
Akum ashteptam sa s duka si supusii lui.
Halebardul a fost banat din cauza unuia ca Mistake ,care a intrat pe topicul lui Hale cu Joc virtual si l-a luat la misto.Keep a sarit si el a puna paie pe foc ,si Hale care e un barbat adevarat a ripostat si a luat ban(acum Stef regreta).Mistake asta are cinci clone(Gengar,alakazam,altele p-aici,nu ma obosesc) este un post-adolescent intarziat,insolent si inutil.De asta a luat Hale bann pt ca se implica,posta,se juca,pt ca altii sa fie platiti ca unii se distreaza.Iata pe cine apara ilustrul regizor/scenarist Keep,pe acest MistakeJ care arunca asa ca te o postare negandita si pe urma se da lovit(Stefan ii stie antecedentele)(Keep regreta ca Hale a luat bann,dar cam tarziu).Halebardul nu e o carpa efeminata sau un user razgaiat si obraznic,se stie ca l-a pus la punct pe Suspect de bizar cand acesta din urma il injura fara sens pe ALS.Asa ca desi pareti ca tineti la forumul asta,habar n-aveti.O sa deschid si eu niste topice,discutii(am un caietel) cand se intorc Hale,ALS ,Ambra,etc.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif