View Single Post
Old 01 Jul 2009, 08:23   #14
corinka
Dancer in the Dark

corinka

@Pitbull
Am cerut eu debannarea cuiva fara sa stiu pentru ce a fost bannat? Doar am intrebat de ce a fost bannat un user si dintr-odata am fost introdusa (onorific, poate, ca altfel nu) in nu stiu ce harem!

In privinta postarii mele de mai sus, faceam misto, n-ai sesizat ironia?

Singura data cand am propus debannarea cuiva a fost in cazul lui Pauline, dar si atunci am votat pentru debannare doar dupa un "termen de incercare", se poate verifica.

Am spus ca nu-i iau apararea nici lui Judex, dar, totusi, spiritul meu justitiar [ aici parca ar fi scris un viitor scenarist buftean ] m-a facut sa intreb de ce impotriva lui Stefan_c nu s-a luat nicio masura?
Si continuu cu o alta intrebare: De ce Judex nu a primit nicio sanctiune cand i-a spus Dragomarei, citez: Ia mai du-te-n pizdoiu' ma-tii!. Adica sunt persoana care pot fi jignite fara a se lua nicio masura, in timp ce daca atingem altele, chiar si numai cu o floare [virtuala, desigur!], suntem aspru pedepsiti?

Pit, te rog sa nu interpretezi ca as avea ceva cu tine, Doamne fereste, din contra, te stimez si am toata aprecierea pentru tine, esti una dintre putinele persoane de pe forum carora le-as regreta sincer eventuala plecare de pe cinemagia. Dar m-ai provocat tocmai pe mine, desi am mai sustinut ca nu userii trebuie sa hotarasca cine sa fie debannat, ci conducerea, ceea ce nu ii poate impiedica pe useri sa faca propuneri, cum am facut si eu in cazul lui Pauline.

Intrebarile de mai sus erau mai mult retorice, dar, daca raspunde cineva, e mai bine!
corinka is offline   sendpm.gif