View Single Post
Old 30 Jun 2009, 20:57   #943
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by Pitbull:
Cum bine stii, acum câtva timp între noi doi a fost o ceartä foarte urâtä, pe care timpul a aplanat-o. Asa cä-ti räspund prieteneste:
N-am nici un motiv sä-l invidiez; când recnosc superioritatea cuiva, indiferent în ce sens, încerc sä-l emulez. Iar dacä asa ceva e exclus, îl admir.
Factorul vârstä e complet irelevant.
Agresivitatea lui gratuitä si supralicitatä e simptomaticä pentru un eggless. Oamenii cu coaie adevärate n-au nevoie de asemenea circ.
Da, acel topic de scandal, în care ne înjurasem si noi, a fost sters la cererea mea. Nu-mi place mahalaua, nu sunt mândru când mä bat cu cineva, dar am si eu limitele mele. Cine nu le are?

Merci

Da. Stiu. Eu am incercat sa argumentez putin din injurii.. stiu ca am promis ca iti mai dau si alte explicatii.. vine ele..

eu evit, in genere, sa dau anumite calificative.. oricum, cinemagia n-a fost niciodata scoala de domnisoare.. mie asta imi placea acu cinci ani.. erai pe langa.. te luau toti la p..a...
intr-un anume fel, te motiva sa evoluezi..

revenind la ambra..nu cred ca are ceva cu tine in mod special.. am vazut ca face mistouri de multa lume.. eu as incadra atacurile lui la oralitatea stilului...(profu meu de romana ma stresa cu asta..
ca era si circ..ata ete.. oricum, revenind la perioada aia, parca nu se supara asa multa lume.. poate nu mai tziu io bine minte.. ce vremuri, maica, ce vremuri..

da.. poate ca daca am avea mai mult creier.. n-am mai ajunge la toate injuriile astea.. dar e bine ca mai putem rationa si la rece.. e bine si cand sunt acceptate argumente a posteriori.. chiar daca se pierde un strop de [cine] magie..

oricum o sa-mi pastrez ideea asta iehovista.. o masa cu als,nume,ambra si pitbull.. sefeu curat..