Originally Posted by Pitbull:
Stai linistitä, Illo, eu mä amuz copios: it's the most appropriate, ca un päcälici eggless ca Ambrablurica sä fie sprijinit de o revolutie a ovarelor!
Päcat doar cä nicäieri în regulament nu scrie cä amnistiile astea a la Ceausescu se pot face sub presiunea sträzii. Asa cä, mai bine cool down, cä n-o sä iasä nimic.
|
desi nu am ovare..sau nu aveam ultima data cand m-am controlat, ma declar si eu fan ambra..(am facut-o si in topicu stau si ma hlizesc, dar cineva m-a cenzurat)..
si acu..tre sa recunosti ca nu prea e eggless... cred ca esti putin invidios pe el.. se vede clar diferenta intre generatii.. (de atitudine, cel putin)..
apropos, daca mai stii cand ne-am luptat in plm-uri ultima data... l-ai facut pe ambra de cacao.. si io am sarit.. si te-am facut pe tine... dupa care ai sters si injuriile tale.. si ale mele.. ceea ce cred ca a fost un plus.... (ori ai inteles pozitia mea, ori altcineva a inteles-o, ori alta varianta ...)
daca am fi si noi mai putini ofticosi cred ca ar fi mai bine pentru cinefili.. ajung sa sun ca obositii aia de martori ai lui iehova..
pupici!