View Single Post
Old 29 Jun 2009, 11:39   #89
Sihaya
Veteran

Sihaya

Originally Posted by Chambord:
Pionier am fost facut si eu tot la Marasesti (Sihaya ). Mi-a placut la nebunie (de atunci nici n-am mai fost ). M-au impresionat criptele alea si picturile de pe pereti si tunurile de la intrare. Se obisnuia ca cine te facea pionier sa-ti dea si o carte. Am primit "Predicatul in limba romana" O am si acum.

Noi am facut la randul nostru pionieri, la noi in judet, la Tescani - casa memoriala George Enescu - mijto loc. Fiecare aveam cate un "ucenic" pe care il "faceam" si, pe langa cartea aferenta (culmea, am uitat ce i-am dat) trebuia sa tinem si un mic speech, sa-i uram sa fie asa si pe dincolo. Tatal copilului pe care il aveam era atat de emotionat si ma privea asa, cu respect (mi-a si dat 10 lei drept multumire)
Pai acolo, pe treptele acelea multe si cu tunuri am fost facuti pionieri. Si era frig, si ma gandeam intr.una cd se va termina toata stupizenia, sa ne putem intoarce in autocar. La Marasesti m.a impresionat un stejar imens (o fi fost taiat intre timp, saracul) si un craniu intr.o cripta ( God knows whose). Si am primit o carte despre 1 Mai muncitoresc ( pe care nu o mai am).

Eu n.am mai ajuns sa fac pionier pe altcineva, k a venit revolutia (si asa nu a mai fost nevoie sa iau un cadou de rahat).
Sihaya is offline   Reply With Quote sendpm.gif