Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by ricutza:
Deci chestia cu Leonardo di Caprio ma intriga foarte tare pentru ca eu chiar nu reusesc sa inteleg ce vede lumea la el. Mie mi se pare ca nu e in stare sa scape de rolul din Titanic desi s-a straduit infiorator de mult in fiecare film pe care l-a avut. Poaate ca de-asta nici nu pot sa simt ca joaca "natural".
Si in filmul asta, si Kate am avut senzatia ca se chinuie sa demonstreze ce buna actrita e ea si ce poate face sub "bagheta" unui regiozor adevarat
|
adica joaca foarte "corect" ?
legat de Leo, inainte de Titanic a jucat printre altele in What's Eating Gilbert Grape si The Basketball Diaries unde a aratat ca le are
cat despre rolul din Titanic de care nu "reuseste sa scape" la ce te referi exact ?
|
stiu ca a avut si alte roluri inainte de Titanic. Si stiu ca a jucat bine acolo. Dar de la Titanic incoace pe mine nu m-a mai convins cu nimic.
Ma refer la faptul ca nu reuseste sa scape de imaginea de tinerel, idol al fetitelor. In orice film imi pare pustan. Spre deosebire de Brad Pitt (care sa zicem ar fi in aceeasi categorie de barbat cu un fizic foarte frumos), Leo nu reuseste sa ma convinga ca ar fi "barbat". Nu stiu de ce, dar pentru mine nu intra in rol calumea.
Iar faptul ca se vede ca e "actor" nu e un compliment. Tot asa cum nu-mi place sa vad la un film "regia" sau "montajul", nu-mi place sa vad nici "actorii', ci personajele.