Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 27 Jun 2009, 15:15   #288
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
ce marfa ca este si un astfel de topic. eu acum am dat peste el. Fireste n-am citit cele 15 pagini ca mi-a fost lene.
Sa inteleg ca aici ne prezentam animalutzele care ne incanta existenta, nu? eu am evident o sumedenie.

In primul rand catalusele Tara si Laia. Tara (ciobanesc german) locuieste cu parintii mei, dar asta nu conteaza prea mult ca tot a mea e si e prezenta mereu in discutii. Laia (westy) sta cu mine si in majoritate timpului ma binedispune cu aventurile ei. Uneori insa ma si enerveaza ca face si o multime de prostii. Dar eu o iert (eventually).

Mai am 4 broaste testoase. Soso are 10 ani dar locuieste cu parintii mei pentru ca e obisnuita sa se plimbe prin casa (chestie care am constatat ca nu e ok atunci cand Laia e prin preajma). Celelalte broaste stau cu mine, insa au acvariul lor separat. Se numesc 1, 7 si 11 (reprezentant numerele petelor de pe burta). Candva aveau si pesti in acvariu, asta pana cand intr-o buna zi cele trei gratii au complotat malefic si i-au mancat.

Cele mai recente achizitii sunt animalutele din acvariul cu apa sarata. Evident, nu lipsesc Nemo si Merlin (anemone fish), Pe langa mai avem doi pesti albastrii cu coada galbena (nu ca Dory) care se numesc Blue Moon si Blue Lagoon, un crevete - Creve (cu accent pe ultimul 'e'), doi pesti care sapa tot felul de galerii subterane: Peachy si Jack, un crab Gin, trei miniraci botezati Frank 1,2 si 3, o anemona si 4 corali. Toti sunt super haiosi. N-as fi crezut niciodata ca pestii si animalutele oceanice pot fi atat de amuzante. Dar e distractiv ca fiecare are spatiul lui, tabieturile... In fiecare zi imi petrec aproximativ 15 minute observand ce se mai intampla si cum interactioneza.