View Single Post
Old 26 Jun 2009, 11:38   #29
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by illotempore2002:
singurul lucru bun in filmul asta este Leonardo di Caprio care pt mine este un monument de talent, de farmec, de tehnica.

Leo mi-a placut si mie la nebunie in film...era cat pe ce sa spun ca s-a maturizat foarte mult in ultimele filme, dar de fapt a mai avut roluri super reusite si la inceputul carierei

Originally Posted by illotempore2002:
Este efectiv un actor genial care abunda de talent! reuseste de unul singur sa umple intregul film!

parerea mea e ca aici o contributie majora a avut-o si Kate..adica nu a jucat de unul singur, a avut un "adversar" pe masura

Deci chestia cu Leonardo di Caprio ma intriga foarte tare pentru ca eu chiar nu reusesc sa inteleg ce vede lumea la el. Mie mi se pare ca nu e in stare sa scape de rolul din Titanic desi s-a straduit infiorator de mult in fiecare film pe care l-a avut. Poaate ca de-asta nici nu pot sa simt ca joaca "natural".
Si in filmul asta, si Kate am avut senzatia ca se chinuie sa demonstreze ce buna actrita e ea si ce poate face sub "bagheta" unui regiozor adevarat (caci precedentul sau sot era doar regizor secund chestie care nu i-a placut). De-asta nu e bine sa amesteci chestiile de familie cu cele profesionale. Mendes a pus camera pe ei, s-a asteptat ca cei doi sa-i faca filmul si a iesit o mare labarteala. Eu m-am plcitisit teribil.
Si m-am si enervat ingrozitor.