View Single Post
Old 21 Jun 2009, 01:23   #1417
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by jactati:
Originally Posted by ricutza:
filmul The Unberable Lightness of Beeng am incercat sa-l vad acum vreo doi ani, dar nu stiu de ce, n-am avut starea necesara asa ca m-am oprit. Cartea am devorat-o acum vreo luna jumate, si mi-a placut enorm. O sa mai astept un pic si o sa ma reped din nou la film (pentru ca sunt convinsa ca il voi vedea cu alti ochi!).
eu am vazut intai filmul si apoi, la scurt timp, am citit cartea. dupa aia, o lunga perioada de timp, n-am mai vazut filme at all. in schimb am citit toata seria Kundera de la Humanitas. daca nu vrei sa patesti ca mine nu te apuca sa revezi filmul. o sa fie cu alti ochi, dar nu cu ochi buni.

hai mai ca nu s-a inventat inca filmul care sa ma tina pe mine departe de cinema (cu variantele anexe de rigoare: TV, DVD si calculator).

atunci cand am incercat sa-l vad prima data, m-am uitat la jumatate din el...numai ca nu m-a prins deloc si l-am oprit. Adica mi-am dat seama ca filmul e interesant dar ca n-am eu starea potrivita.

Oricum vreau mult sa vad ca e montat de Murch si am citit o graoza despre ce face el pe-acolo si vrea sa si vad cu ochisorii mei. Dar oricum, mersi de sfat. O sa-ti zic cum mi s-a parut dupa ce il vad.
Acum stiu cu cine trebuie sa comentez cartile lui Kundera. Deci cum mai termin una, cum te contactez!