Originally Posted by jactati:
Originally Posted by ricutza:
filmul The Unberable Lightness of Beeng am incercat sa-l vad acum vreo doi ani, dar nu stiu de ce, n-am avut starea necesara asa ca m-am oprit. Cartea am devorat-o acum vreo luna jumate, si mi-a placut enorm. O sa mai astept un pic si o sa ma reped din nou la film (pentru ca sunt convinsa ca il voi vedea cu alti ochi!).
|
eu am vazut intai filmul si apoi, la scurt timp, am citit cartea. dupa aia, o lunga perioada de timp, n-am mai vazut filme at all. in schimb am citit toata seria Kundera de la Humanitas. daca nu vrei sa patesti ca mine nu te apuca sa revezi filmul. o sa fie cu alti ochi, dar nu cu ochi buni.
|
hai mai ca nu s-a inventat inca filmul care sa ma tina pe mine departe de cinema (cu variantele anexe de rigoare: TV, DVD si calculator).
atunci cand am incercat sa-l vad prima data, m-am uitat la jumatate din el...numai ca nu m-a prins deloc si l-am oprit. Adica mi-am dat seama ca filmul e interesant dar ca n-am eu starea potrivita.
Oricum vreau mult sa vad ca e montat de Murch si am citit o graoza despre ce face el pe-acolo si vrea sa si vad cu ochisorii mei. Dar oricum, mersi de sfat. O sa-ti zic cum mi s-a parut dupa ce il vad.
Acum stiu cu cine trebuie sa comentez cartile lui Kundera. Deci cum mai termin una, cum te contactez!