View Single Post
Old 19 Jun 2009, 16:39   #16
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
pe site nu intru, am shortcut-ul direct spre forum.
inainte il aveam chiar direct spre Cinematografia romaneasca, dar acum m-am stricat si la cafenele, condici si alte vreau sa stiu-uri. Greseala mea.
si nu intru din cauza ca are zeci de animatii flash care vor toate sa se incarce mai intai si apoi sa-ti dea voie sa clickezi undeva
iau informatiile de pe alte site-uri.

pe forum intru din diverse motive.

uneori pt ca am chef "să mă râd". Sunt useri care stiu sa faca glume bune sau macar sa-ti ridice mingea ca s-o dai tu din poigne. Si altii care-s material bun.
alteori ca am chef sa stau la palavre, fara sa fie nevoie de terasa si berea aferenta.
uneori cu intentii marete: sa rasturnam guvernul cinematografic, sa renuntam la idoli, sa facem revolutie, ceva
alteori pentru ca vreau sa vad un film si vad ce-a mai zis lumea de el, daca merita sa-mi pierd timpul
uneori pt a ma lasa dus de firul nostalgiei, cu filme si povesti mai vechi, de care lumea poate a mai uitat
alteori ca se umfla rânza-n mine si am chef sa ma cert cu cineva, dar nu cu apropiati reali
deseori pentru ca vreau sa schimb o vorba cu cineva dar n-am chef sa deschid gura. si pentru ca in scris se presupune ca aloci mai multa gandire vorbelor pe care le scoti. E ca diferenta dintre un film cu scenariu si un talk-show live.
uneori ca sa ma lansez in proiecte mari: salvarea cinematografelor, a cinematografiei, a lumii, a balenelor albastre; ma gandeam ca Cinemagia ar putea scoate o carte cu cele mai bune posturi si discutii aparute pe aici; sau credeam ca poate gasesc parteneri pentru a scrie un sitcom - inca mai caut.
alteori pentru ca-mi place sa mai scriu si pe gratis dupa ce scriu pe bani, coborand astfel pretul cuvantului la un nivel de care sa nu ma mai jenez.
uneori ca sa-mi pun la incercare rezistenta, sau puterea de convingere, sau sarmul (bleah!)
alteori ca sa fac confidente, ca acum, alteori ca sa raman in armura si sa rezist.
uneori din spirit de justitiar, alteori ca sa fiu "the bad guy"

se pare ca stau cam mult pe cinemagia.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif