Thread: Irréversible
View Single Post
Old 18 Jun 2009, 20:22   #153
BJBlazkowicz
Junior

BJBlazkowicz

Originally Posted by illotempore2002:
nu vreau sa-mi zici acuma ca tocmai banalitatea si naturaletzea activitatii masturbatoare este secretul acestui film.....nu poti sa te folosetsi de notiunea de sacru camuflat in profan atunci cand nu spui nimic, efectiv, sau spui ceva ce stie toata lumea.
uite, va spun si eu ca luna iunie e prima luna de vara.

waiting for the summer?
Da-mi voie sa-nclin iar spre tine potirul intelepciunii si sa vorbim despre acest sfant procedeu, ca doara asa-i si vorba, ce-si face omul cu mana lui nu-i pacat...

Daca noi doi fuck alone -scuze expresia, ma refeream la titlu -asta se traduce exact invers peste banalul ce nu-ti da -tosusi- pace. Cu intentie, dara. Vrea sa exprime masturbarea comparabila, daca nu superioara actului sexual obisnuit. La urma canapelei, te poti forta la un exercitiu de Opere Alese, de Nicolae Ceausescu, in timp ce faci sex, si totusi sa atingi orgasmul. Nu la fel se intampla insa cand efectuezi ce nu-i pacat. Masturbarea necesita un efort intelectual marit, altfel, operele alese incremenesc mana. Sau hai s-o luam mai pe sentiment, ok? Poti face sex cu cineva holbandu-te la un poster cu mine pe perete si gandindu-te la mine, dar nu prea cred ca te masturbezi inchipuindu-ti ca o faci cu el in timp ce te gandesti la mine, pentru ca tine de caracterul nu tocmai atat de polivalent al mintii. Masturbanul e dat deci musulmanul castigator.
Si acuma trimite-mi odata pozele alea faine, sa te iubesc cum n-ai fost tu nicicand, cu maxima sinceritate si fara a avea vreodata chiar habar.