Bah, am uitat sa ma laud: in mai am fost la 2 meciuri din campionate adevarate. Mai intai, la Karlsruhe - Hannover 2-3; meci bun, desi erau codasele din Bundesliga.
Dar cireasa, crema, deliciul, orgasmul a fost Milan-Roma (tot 2-3), ultimul meci al lui Maldini pe San Siro, cu 80.000 de oameni si o caldura sufocanta. Ce se vede din tribuna: Kaka este probabil cel mai bun jucator din lume, Seedorf are o tehnica ametitoare, Beckham alearga mult mai mult decat credeam, Pato are explozie letala, Totti stie sa dea pase de 40 de m la firul ierbii cu exteriorul si stie sa traga la poarta, Inzaghi este o cutra batrana (a cazut de vreo 5 ori in prima repriza si de fiecare data se ridica extrem de indignat, gesticuland la arbitru; spre final, avea o infatisare de parca era dezamagit de tot neamul omenesc..saracul de el, era atat de resemnat cu rautatea arbitrului incat nici macar nu mai protesta

).
Dar mai presus de toate, am observat ca fotbalul este un joc simplu: aduci mingea in terenul advers si tragi; cu cat mingea e mai aproape de poarta, cu atat sunt mai mari sansele de a da gol. Profund, nu?
Am si poze dar pana nu gasesc un cablu micro USB nu le pun.