View Single Post
Old 16 Jun 2009, 19:28   #314
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by europe_east:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
momentu cel mai misto a fost concertu de muzica braziliana cu un anume 'carlinhos brown' (care arata k un yannick noah mai gras, cu o ditamai coada rasta), la-nceput am crezut k o sa fie un rateu - desi imi place de mor muzica brasileis! - pt k a aparut pe scena imbracat intr-un costum alb cu sacoul direct pe peptu-i paros plus o palarie caraghioasa, tot alba, pe cap (parea ala de la boney m...), da cind a-nceput sa cinte, dupa o piesa jumate toata sala (ma rog, 'sala' e impropriu spus: amfiteatru grecesc din sec nustiucare) a fost in picioare dancing, clapping, singing
tipu a trecut prin public, a facut trenuletzu cu lumea dupa el - la un moment dat, a fost f nostim, trecind pe culoarul la capatul caruia era asezat rogrigo s l-a remarcat (era clar k nu stia k e acolo!) & a strigat 'santoru' , k un manelist care-l vede in public pe piersic ('piersicu'!) si-l striga

deci concertu cu carlinhosu (& santoru) a fost 'super'(u), da alcva n-am dspr ce sa scriu...

adica vrei sa zici ca mori dupa muzica brasileis si nu stii cine e Carlinhos Brown?? ai-ai-ai....

here:

http://www.youtube.com/watch?v=S9uIYPUyZQ0

am zis k imi place, nu k sint fan!
decit ascult asa, randomly, far sa stiu cine cinta...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif