Thread: Frank Capra
View Single Post
Old 15 Jun 2009, 10:06   #1
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Frank Capra

Debutez in vizionarea filmelor de Capra, cu Arsenic and Old Lace

Nu l-am vazut inca pana la capat, am vazut doar jumate din el, insa efectiv m-am prapadit de ras: deci doua matusi dragutze foc, incredibil de joviale, simpatice, tandre, glumetze, sugubetze, dragostoase, ii pregatesc un tort nepotului lor, scriitor, pt a celebra casatoria acestuia. cand proaspatul casatori vine acasa si este intampinat cu zumzetul familiar, situatia ia o intorsatura incredibila - tanarul descopera intr-un cufar din bucatarie cadavrul unui barbat Intrigat, le spune matusilor ca in bucatarie e un cadavru, la care matusile raspund: "A, da, nu am apucat sa-l ingropam caci tocmai venise in vizita pe la noi preotul"

Cary Grant este senzationa l -nu stiam ca a jucat si roluri de comedie.....este atat de socat si de minunat, si joaca cu atata umor rolul nepotului indragostit de burlacie si de noua sa sotie, rolul nepotului adorat de cele 2 matusi, incat am cazut pe spate, tre sa recunosc, cu toate retinerea mea fata de actori ..... tot punandu-le intrebari celor doua simpatice, tanarul afla ca acesta este cea de-a douasprezecea victima dintr-un lung sir de cadavre

Last edited by illotempore2002 : 15 Jun 2009 at 10:08.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif