nu am putut sa vad filmul din cauza de ametzeala care ma apuca efectiv din cauza miscarilor camerei

adica nu am putut urmari mai mult de 3 minute
dar am vazut scena violului, controversata, ca acolo era cu camera fixa, sau ma rog, mai steady....
well, nu mi se pare o secventa chiar atat de scary, personal mi-a placut ideea

este foarte credibila, cu exceptia faptului ca ea....parca nu se prea zbate sa scape, inafara de faptul ca guitza ca un porc la injunghiere, nu opune rezistenta. pentru ca la un moment dat violatorul nu mai are cutitul, atunci individa putea sa depuna mai mult efort....mai ales ca ala e mai mic decat ea la inaltime
pt atata lucru v-ati certat voi, ca a aparut 2 secunde un penis, in departare? da' ce-aveti draga cu penisul, nu va place? am vazut ca fetele au reactionat mai urat....cred ca da credibilitate secventei, intr-adevar, si chiar nu a fost nici un exces in asta.
mult, dar muuuult mai socante mi s-au parut doua chestii: cand dupa consumarea faptei, cand se taraste Monica pe acolo, o apuca pt cateva secunde un tremurat spasmodic, ii tremura mainile ca la o criza de epilepsie. si doi, cand tipul ii da un picior in gura, de o lasa lata .... aia a fost cu adevarat socant pt mine, iar nu scena violului in sine.