View Single Post
Old 13 Jun 2009, 07:11   #200
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

sa traiesti, mai judex!
casa de piatra, supe de ceapa & cit mai multe masaje pe gambute

la mine fericirea e o stare continua, intrerupta doar de mici enervari (pe unele le si provoc, k mi se pare mai nostim )... sint fericit k sint cine sint (nu mi-as fi dorit sa fiu nimeni altcineva), k am cariera pe care o am (cel mai mare lux e sa faci ce-ti place), k sint inconjurat de multi prieteni, k am si dusmani (cine n-are, n-are valoare ), k zi de zi gasesc noi motive de a ma bucura de ceva...

mai nou, sint fericit k imbatrinesc!
stiu, pare ciudat sa te bucuri de asta, dar eu gasesc k este o experienta noua, necunoscuta (cum va fi, cind va fi, si moartea) & i cherish it. sint un experimentator & un aventurier prudent, nu ma arunc in nimic inainte de a calcula the pros & cons la milimetru, iar batrinetea - asa 'ticaita' cum e, cu ticuri & manii - mi se pare anotimpul ideal pt a 'festina lente'
nu ma intereseaza sa-mi pastrez 'spiritul tinar' (cum se zice, in mod idiot), ci doar corpul (si, slava domnului!, nu arat de 50); spiritul as vrea sa-mi fie matusalemic

in +, cum lumea in care traim e dominata de cultura tinerilor iar eu am fost intotdeauna anti (temperament de revoltat), mi se pare f cool sa ma opun acestui 'cool' al tinerilor - o kestie de turma, pe care am detestat-o toata viata...

voila pourquoi je suis heureux tout le temps
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif