View Single Post
Old 12 Jun 2009, 20:18   #7
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Alex Leo Serban:
lol

pe illo nu o 'descrie' nimeni?
in ce ma priveste, recunosc k 'potretul' meu este in parte corect... adik in partea self-evidenta: k sint plin de mine, k nu dau 2 bani pe parerile unora & altora, k am un comportament dictatorial & arogant
etc.
in privinta 'motivatiilor', insa (= adik ceea ce nu se vede), exista si alte (posibile) explicatii (pe care, sint sigur, illo-psiho nu da 2 bani ): de ex, k sint very mizantrop; sau (tocmai) k imi cunosc capacitatile, stiu exact cit sint de bun, so i don't need to play humble; sau k am 3 planete in leu & ascendent in berbec

etc

ALS, si eu am ascendentul tot in berbec

asa.....sa continuam. daca ai fi atat de self confident, nu ai mai fi atat de demonstrativ. tot timpul incerci sa demonstrezi si sa arati cat esti de tare

@corink

pai nu e musai sa zicem adevaruruile supreme despre ceilalti, ci sa ne dam cu parerea - de ce crede fiecare din noi ca se comporta x asa?

si tin sa te contrazic: asa cum suntem pe forum, suntem si in viata reala. uite, sa confirme ALS

cat despre mine, eu sunt si in viata reala in mod identic ca pe forum
si sunt sigura ca si tu esti impaciuitoare, calma si ca incerci sa fii simpatica cu toata lumea si in viata reala....

@als
esti mizantrop? ziceai mai ieri ca razi des ----- well, razi tocmai ca sa creezi o impresie - cum ca nu-ti pasa, esti happy si etc
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif