Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by halebardul:
@illo
toate afirmatiile bizarului ca sunt in slujba lui als, ca sunt sluga sau servitorul lui supus, ca el e zeul meu si celelalte aberatii le consider jigniri personale. Ca il jigneste pe als (alta varsta, cu TOTUL alta liga, etc, nici nu-i nevoie sa explic) ma enerveaza de principiu si mi se face rusine cu mine sa nu reactionez. Si cred ca ar trebui sa faceti la fel mai multi daca forumul asta e cine-magia si nu cine-mahalaua. Nu neaparat cu als, cu oricine reprezinta o valoare a forumului si un nume in breasla asta.
odata intelese aceste lucruri, va fi inteleasa si reactia mea impotriva suspectului, care nu se va schimba, oricat bann mi-as lua. Iar la capitolul fantezie erotica - debordez.
|
Hale, si als (si oricine altcineva) este un user ca toti ceilalti. cum am mai spus, el este Alex Leo Serban in viata reala, in presa, media, la tv. aici suntem cu totii niste useri (cam tampiti e drept).
esti de acord cu mine?
|
foarte de acord.
de aia am si zis - dar frecventa postarilor e mult prea mare - ca daca merita banat, sa fie banat.
Dar nu ti se pare ca tratamentul pe care i-l aplica suspect de toatebolilemintale e cumva preferential;? Ca dupa o bannare de 2 saptamani vine, tace un timp apoi ataca cu acelasi text: als ii un c..." ? Mie mi se pare ca pentru suspinatul, als nu "ii" un user ca toti ceilalti. E o tinta.
esti de acord cu mine?