View Single Post
Old 12 Jun 2009, 18:36   #849
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by halebardul:
@illo
toate afirmatiile bizarului ca sunt in slujba lui als, ca sunt sluga sau servitorul lui supus, ca el e zeul meu si celelalte aberatii le consider jigniri personale. Ca il jigneste pe als (alta varsta, cu TOTUL alta liga, etc, nici nu-i nevoie sa explic) ma enerveaza de principiu si mi se face rusine cu mine sa nu reactionez. Si cred ca ar trebui sa faceti la fel mai multi daca forumul asta e cine-magia si nu cine-mahalaua. Nu neaparat cu als, cu oricine reprezinta o valoare a forumului si un nume in breasla asta.
odata intelese aceste lucruri, va fi inteleasa si reactia mea impotriva suspectului, care nu se va schimba, oricat bann mi-as lua. Iar la capitolul fantezie erotica - debordez.

acum am să-ţi spun ce m-am abţinut să-ţi spun când ai postat din contul clonă, tu cel mai corect user CineMagia: tu ai tupeu, nu glumă! scuze pt sinceritate, mi-e foame şi nu am timp de fineţuri.

nu prea am înţeles io faza aia cu jignirile personale, dacă omul chiar e o valoare, părerea mea e că dimpotrivă ar tb să fii onorat de-a fi servitorul lui supus. aş da juma de viaţă să-l pot "servi" şi numai prin cuvinte pe G. Garcia Marquez.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif