Originally Posted by halebardul:
1. de ce s-a intervenit abia la ora 23, daca suspectul a inceput atacurile la 19.50?
http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?searchid=17457
sau, altfel spus: daca plecati si lasati forumul nesupravegheat, de ce nu inchideti toate topicurile?
2. de ce e permis limbajul porcos, daca asta va deranjeaza? Dati cautare "pula" de exemplu si vedeti cate aveti de sters.
3. in aceeasi idee: daca v-au deranjat discutiile care au dus la bannare, de ce nu le stergeti? Daca nu va deranjeaza, de ce ati bannat?
Ele sunt inca acolo, pe ale mele le-am sters, dar unde sunt citate nu am cum.
4. Cum ati cuantificat gravitatea vinovatiilor la 3, 5 si 7 zile?
|
1. Nu era nici un administrator online, nici moderatorii de la Cafenea. Doar eu, luptându-mä de unul singur în sectiunile pe care le moderez, si vorbind la telefon cu Gloria, care era în drum spre casä. A intervenit imediat ce a ajuns.
2. Aici e de discutat. Pe scurt, concluzia ar fi: limbajul porcos e permis în mäsura în care NU ofenseazä (folosit cu umor, färä intentii jignitoare, etc.).
3. Fatä de discutiile deranjante/bannante, încercäm sä folosim douä solutii: stergere / mutare la "Offtopic Asylum" (ca sä rämânä vizibile motivatiile; cu bine stim, existä o tendintä rebel-infantilä pe-aici: cum e bannat câte-un derbedeu, cum se gäsesc vreo cinci sä-l apere, dornici de continuarea spectacolului mahalagesc).
4. Gloria ti-ar putea räspunde. Eu mi-am spus opinia:
- Halebardul: avertisment
- Ceilalti doi: bannare permanentä, pentru recidive repetate, gratuitate absolutä a atacurilor, si nulitate a contributiilor pozitive.
Drago, mä bucur cä no iar te-am fäcut sä râzi, si abia astept sä ne promiti c-ai sä ne înveti cum se modereazä un forum, pe noi, cei prosti, imorali, ipocriti, irationali si ilogici, cu care tu nu-ti pierzi vremea niciodatä.