Originally Posted by Alex Leo Serban:
deci illo tempore e cea care are ceva cu mine (de fapt, stiu de unde i se trage: n-am bagat-o in seama dupa citeva mp-uri trimise de ea, care erau mai mult un case study de mania persecutiei - da ce sa-i fac? n-aveam ce 'dialog' sa am cu ea: i-am dat un link la ceva dspr godard, k se da mare fana da-i scrie titlurile filmelor aiurea, si s-a uitat k gaina-n lemne...), illo tempore e cea care L-A INSTIGAT pe suspectu de bizon sa ma atace &, in general, illo tempore se baga peste tot, desi 'competentele' ei in orice materie ar tbui s-o indemne la moderatie...
liviu, daca intri pe topicul 'va place maria dinulescu', vei vedea cu okiu liber mizeriile pe care aceasta individa le-a scris dspr o actrita apreciata... nu mi se pare normal k EA sa aiba dreptul sa scoata pe gura orice porcarie, iar maria (adica nu oricine, ci maria dinulescu!) sa nu poate fi aparata, ferm & dur daca e nevoie!
obraznicia atrage obraznicie - e un principiu de la care nu m-am abatut niciodata & n-am de gind sa discontinue
ps orcum, o sa-i transmit si mariei linkul, poate se gindeste kiar sa actioneze in instanta - lucru pt care voi pleda...
|
acuma am vazut aceasta chestiune ....
mai, sunt sigura ca nu te-ai luat in serios cand ai scris ultima fraza, ca sunt sigura ca totusi, macar micronic, mai ai simtul realitatii.....in alta ordine de idei, nu cred, sper, nadajduiesc, ca tie ti-a trecut prin cap vreo clipa ca are sa ma sperie respectiva amenintare

spune drept, te-ai imbatat totusi o secunda cu visul asta, nu-i asa?
oricum, sunt convinsa ca dupa ce ai dat send la mesaj ai realizat ca acest lucru nu se va intampla
p.s. eu ti-am dat tie pm-uri si tu nu mi-ai raspuns? adevarul este ca ne-am dat pm-uri si nu a ramas nici unul la care sa nu-mi raspunzi. initiativele de comunicare au fost de ambele parti, si la mine si la tine. eu nu deranjez pe nimeni cu pm-uri, inafara de 2 persoane fata de care am curiozitati personale si nici macar pe ei nu-i deranjez de fapt (cum sunt Mistah J, Neuptolem). In rest imi sta marturie tot forumul ca nu dau pm-uri asa, de nebuna.
p.s.2 oae te-ai iluzionat ca de aia nu ti-am mai raspuns azi la provocari, ca mi-ar fi fost frica de amenintzarea cu judecata?

nu papushel, am avut o zi teribila, that's all.
kiss & hugs
l.e. acum nu mai poate sa zica nimeni ca nu am raspuns civilizat, da?