View Single Post
Old 09 Jun 2009, 10:11   #110
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Comit aceasta “ilegalitate” de a vorbi prin clona pentru a va cere scuze ca a trebuit sa cititi injuraturile mele. Evident, suspectului nu-i cer scuze, oferta ramane valabila.
Si pentru a va ruga frumos sa incetati cu prostia cum ca eu il venerez pe als, ca e un zeu pentru mine, ca ii sunt slujitor supus si alte aberatii puse in circulatie de inteligenta de drosophila a suspectului. Daca considerati ca aveti mai multa minte ca el, atunci folositi-o. E adevarat, am militat pentru intoarcerea lui pe forum si asta doar pentru ca e o autoritate in materie si am considerat ca face bine comunitatii sa aiba inca un critic cu nume. Eu si faptele mele bune pentru forum! Nu il cunosc, nu ma cunoaste, si nici nu-s fan als. Cum am mai spus, il prefer pe Gorzo. Iar als ca si forumist ma supara ca scrie cu prescurtarile alea outdated pe care le foloseau adolescentii pe mirc prin ’98, ma supara ca se lasa antrenat in conflicte si le lungeste la infinit in loc sa le taie scurt, cu o simpla lovitura, ma supara ca rareori isi da interesul sa comunice mai pe larg tot ce stie considerand ca n-are cu cine (ceea ce e si nu e adevarat, discutabil) si ma supara ca desi se pare ca ii place in lumea asta virtuala parca incearca dinadins sa-si faca viata grea.
Si daca risc o prelungire a bannarii intrand pe clona ca sa spun asta, ma credeti ca e chiar adevarat, da?

Cat despre bannare, mi se pare corect sa nu am regim preferential, dar bine era daca se intervenea din timp. Forumul asta e ca un oras fara politie. Mai trece din cand in cand un echipaj din judetul vecin dupa stingerea conflictelor, face ordine la repezeala mai mult sau mai putin arbitrar, dupa cum pricepe el ca au fost lucrurile. E vestul salbatic. Bannarea suspectului mi s-a parut suspect de blanda, sunt cel putin 10 postari de-ale lui unde incalca regulamentul. Si in general nu inteleg la ce bun sa ai pe forum un troglodit ca el, total inutil, incult, prost, agresiv, zero in materie de film, cu idei putine dar fixe. Raman la parerea mea ca trebuia bannat definitiv. Unde-s vremurile cand se facea asta? Si din cate am inteles, pentru motive mult mai putin grave.

Si inca ceva, ce nu am apucat sa raspund ieri: de ce i-am luat apararea lui als, si lui Pitbull nu, impotriva lui Ambra Blu.
1 – e de datoria mea sa ii apar pe toti?
2 – Pitbull se apara foarte bine
3 – aveam treaba si am raspuns in graba unde am apucat
4 - suspectul ma ataca si pe mine
5 – schimbul de politeturi Pitbull – Ambra avea totusi un nivel, era fondat mai mult pe ironii, iar cu putin sadism as spune ca avea si ceva savoare (desi in substanta atacul era josnic) – dar interventiile suspectului care repeta cu obstinatie doar un singur lucru (ca als e un c… si eventual ca eu ma inchin la zeul als) jigneau si cea mai sumara inteligenta. Trebuia intervenit.

In rest sa stiti ca-s toate bune si frumoase in viata reala, ceea ce va doresc si voua.
Ma distreaza cu cata sarguinta incearca illotempore sa anime topicele. ☺ Un spectacol!

Mai vedem cine si daca mai revine pe forum, Dr. Led-Ze-Pencyll sau Mr. Halebard.
Salutari.
Led-Ze-Pencil is offline   sendpm.gif