Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 08 Jun 2009, 18:35   #349
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Alex Leo Serban:
spre deosebire de tine nu ma intereseaza sa prind 'mecanismele' discursului tau, pt k e defect

recursul la autoritate e normal in cazu meu, ar fi anormal in al tau; cita vreme nu vei fi o autoritate (lucru pe care ti-l doresc), learn to live with that!

mai stii, oi fi avut si eu 'pile' - k noroc stiu k am avut fiind porc, deh

pai mai omule, autoritatea in toaaaaata aceasta discutie este irelevanta.

nu ai adus un singur argument pt care m.d. este o actrita buna. ai adus numai infos cu privire la ce zice restul lumii (fara ca noi sa putem verifica). ma asteptam sa ai o parere proprie (dincolo de "m.d. e o actritza super" - asta e doar o afirmatie, nu o axioma), nu sa-i invoci pe altii.

de ce crezi tu ca ma atinge in vreun fel autoritatea ta? sau lipsa mea de autoritate? de ce crezi tu ca minimalizandu-ti interlocutorul, devii tu mai convingator?

nu crezi ca e cam infantila toata treaba? nu crezi ca-ti aratzi slabiciunile si se prinde lumea ca ti-e frica de ridicol, si tocmai de aia dai in ei cu parul, ca sa nu apuce sa mai zica ceva?

p.s. tu te observi, ca de cateva ore nu faci decat sa ma ataci pe mine, personal? oare cine ataca o alta persoana? cine oare? cine oareeeee?

Last edited by illotempore2002 : 08 Jun 2009 at 18:37.
illotempore2002 is offline   sendpm.gif