Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 08 Jun 2009, 18:23   #347
illotempore2002
Guru

illotempore2002

nu am citit tot ce ai zis mai sus. m-am oprit la "toata lumea zice ca nu ai dreptate" sau asa ceva.

I beg to differ. toata lumea pe acest topic zice ca NU o place pe m.d. cu 2-3 exceptii. deci dreptatea in acest caz e de partea mea.

am observat ceva tare ciudat la tine: invoci permanent faptul ca tu ai autoritate iar restul nu au. adica faci apel la propria autoritate. din nou un sofism. cand vezi ca celalalt are un cuvant de spus, tu ii dai efectiv in cap cu importanta ta si cu lipsa lui de importanta.

mereu ai facut asta. ceea ce demonstreaza ca esti un om slab si recurgi la arme precum faptul ca interlocutorul e un nimeni, un nimic, etc. incerci sa-l umilesti. doar ca nu e cazul cu mine, nu ma simt deloc umilita.

vreau doar sa stii ca ma prind de mecanismele discursului tau si stiu cum joci. si joci slab, devreme ce apelezi la astfel de argumente (fortza). parca ziceai ca nu esti confuz si ca ai incredere in tine.

l.e. te-ai imprietenit cu ea pt ca esti fame starved

l.e. frustrarile le invoci prea des, le invoci pt fiecare interlocutor cu care te contrazici. adica cine se contrazice cu tine e un frustrat iar cine e de aceeasi parere cu tine, nu e frustrat? cate logica are treaba asta?

iar eu, draga ALS, nu pledez pt treaba cu pilele ca nu ma intereseaza.
sustin ceea ce sustin referindu-ma stric la ceea ce se vede pe ecran. nu ma deranjeaza deloc cum a ajuns ea in filme, am dat acele explicatii doar pt ca le cereau ceilalti.

Last edited by Pitbull : 08 Jun 2009 at 18:45.
illotempore2002 is offline   sendpm.gif