@ illo: TU indraznesti sa vbesti dspr 'bun simt' & mitocanie - TU, care imi zici
mie 'mama ma-ti' & k sint 'nebun' & 'orb'?!?
GIZAS!
esti total irecuperabila, nu ai decit umori, frustrari & o lipsa de logica (daca mai are sens sa invoc ac termen in leg cu tine...) consternante!
da, NU esti o autoritate & asta n-ar tbui sa te ofenseze, ar tbui doar sa te faca - daca ai avea acel 'bun simt' pe care-l invoci (lol) - sa-ti vezi lungu nasului & sa incetezi sa recurgi la explicatii & linkuri gen 'ce e silogismul & ce vrea el'...
TOATA LUMEA iti spune k esti ilogica/ irationala (vezi si faza cu 'she sucks' = k asa vrea muschii tai), da tu o dai inainte cu timpeniile (DA, sint timpenii
dovedibile & n-am de gind sa-mi cer scuze k folosesc ac cuvint cita vreme TU folosesti un limbaj si mai 'colorat', probabil invatat la marginea societatii

)
si tu, si aceasta 'dovey', o tineti langa cu injuriile la adresa mariei, cine plm te crezi sa vbesti asa dspr o actrita premiata & recunoscuta international - subliniez:
international! - & care n-are decit 'vina' de a fi frumoasa, talentata & apreciata???
ti s-a explicat k pt oligofreni k povestea cu 'pilele' e absurda & ridicola cita vreme primesti premii
afara (subliniez:
a-fa-ra!), kiar crezi cu mintea aia a ta care este k un actor, indiferent cine, poate avea 'pile' la niste oameni care nu l-au mai vz & pe care nu-l cunosc - fie ei critici, jurnalisti sau membri ai unui juriu??
daca raspunsul e 'da', esti kiar dusa...
si n-am de gind sa-ti mai raspund, ar insemna sa stric orzu pe giste
ps nu o laud pe maria pt k sint prieten cu ea, sint prieten cu ea pt k o apreciez! (& o laud pt k merita.) logic: daca nu o apreciam nu ne imprieteneam - capisci? nu pot fi prieten cu niste luzari