Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 08 Jun 2009, 13:47   #253
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Uhh, Death Note, dar dupa umila mea parere GITS sau Monster >> Death Note.

Cat despre Naruto, fi serios. Intr-adevar e foarte popular, dar asta nu inseamna ca e si bun. Cunosc multi fani Naruto, cu minte, care zic ca e destul de slab ca anime, mai ales datorita fillerelor. Poate ca manga e mai reusit, dar ca anime nu. In aceeasi situatie e si Bleach, numai ca Bleach are mai putine fillere si pare a fi putin mai slab la manga decat Naruto. Ambele sunt animeuri pentru copii/adolescenti (Bleach pare putin mai matur, dar nu cu mult). Personal nu am urmarit Naruto, dar am vazut inceputul la Bleach impreuna cu cativa prieteni si m-am uitat in continuare, fiind la zi acum. Momentan nu mai ma uit la anime ci doar citesc manga de curiozitate, dar amandoua sunt slabute.

Daca vrei sa vezi animeuri mai bune decat Naruto sunt destule. Iti recomand Ghost in the Shell, Monster, OVA-urile Rurouni Kenshin, Ergo Proxy, Death Note, Cowboy Bebop si multe altele. Desi stiu ca animeuri precum Neon Genesis Evangelion, Serial Experiments Lain, Paranoia Agent sunt foarte bune, nu ti le pot recomanda pentru ca nu le-am vazut. Oricum sunt nenumarate animeuri mult mai bune decat Naruto, care ramane un anime pentru copii/adolescenti. Ceea ce-ti place depinde si de varsta ta insa, iar ceea ce inveti de la Naruto de asemenea. Daca ai 7-12 ani presupun ca poti invata ceva de la el.

Last edited by Liviu- : 08 Jun 2009 at 16:09.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif