Thread: Irréversible
View Single Post
Old 05 Jun 2009, 11:34   #133
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by illotempore2002:
cine a sustinut ca noi suntem niste mici sfinti?
cine a spus ca a te masturba e anti-sfant?

unii sustin asta si se mai si chinuie sa o arate

Originally Posted by illotempore2002:
nu asta e problema, nu de ordin etic, ci de ordin estetic.

experimentalismul nu e o scuza.....adica nu te poti ascunde in spatele acestui concept atunci cand produci un rahat de film.....nu aduce nimic nou, nimic deosebit, si nu vreau sa-mi zici acuma ca tocmai banalitatea si naturaletzea activitatii masturbatoare este secretul acestui film.....nu poti sa te folosetsi de notiunea de sacru camuflat in profan atunci cand nu spui nimic, efectiv, sau spui ceva ce stie toata lumea.

uite, va spun si eu ca luna iunie e prima luna de vara.

foarte corect...dar uneori astia de fac filme isi transmit mesajul folosind banalitati (prin asta nu il apar pe Noe, sa fie clar) sau cum imi place mie sa le zic: reclame, promo-uri

titlul acestui scurt-metraj nu e We fuck, ci We fuck alone..credeam ca acest alone e problema..titlul e sugestiv, totusi

nu cred ca a zis nimeni ca acest scurtmetraj ar fi o capodopera...e doar un clip iar Noe e unul din cei care s-a trezit si avut tupeul sa ne arate noua la nivel cinematografic cum sta treaba din punctul lui de vedere
daca ar fi fost vreun home-made video pus pe youtube lumea ar fi spus: mda, inca un gunoi aparut pe net si l-ar fi uitat

dar fiind vorba de un cineast cunoscut si pe care foarte multi il apara sau il injura "scandalul" e asigurat

un Winterbottom de ex ar fi patit la fel