Originally Posted by illotempore2002:
|
Chambord, te tot abtii, iti tot musti degetele, de ce nu ma "articulezi" odata ca sa scapi de obsesia asta? daca vrei, iti spun in privat punctele mele sensibile, sa dai unde doare mai tare .
|
Puiu, gresesti, nu am nici o obsesie cu tine. Vad ca iar esti bosumflata. Ai fost fata faina o zi (aia cand imi dadeai cu Sadoveanu in cap) da' ti-a trecut repede. Nu trebuie sa-mi spui punctele tale sensibile k sunt clare. Tocmai din cauza lor nu poti sa prinzi un film ca Blowup. Esti prea afectata. Iei totul ca pe un statement. Daca nu e in trendul iconoclast nu e deloc. Da' cine draku se crede Antonioni asta sa faca el filme cu fotografi. Nu mai e cool si pace. Ei bine, draga mea, pe vremea aia ERA cool. Un aparat foto nu era pe atunci un accesoriu omniprezent ca azi, era un privilegiu. Sa vezi lucrurile cu ochiul ALA used to make a difference. Si macar daca ar fi despre asta vorba. Fotograful ala nu e decat un pretext pentru conflictul vizual: static vs. miscare si misterul sau frumusetea din mijloc.
Originally Posted by illotempore2002:
|
. asta pt ca e un film vizual, nu? pai toate filmele sunt vizuale, si ce e cu asta?.
|
asta e simpatica rau

Da, dearest, si Carol I e vizual and yet and yet ...