Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by dovey:
Recunosc insa ca sunt multe persoane care fac din film o lume diferita, si uita ca realitatea nu are operatori de imagine.
|
asta mi-a placut, o pastrez.
sigur ca si pasionatii de film au ceva de zis aici, sigur ca si actorii pasionati de film au ceva de zis.
sigur ca si dragomara isi are locul ei aici.
asteptam insa o mai mare reactie din partea facatorilor de film... Sunt unii care si-au sacrificat totul - inclusiv viata, sanatatea, familia - de dragul filmului (chiar daca deocamdata n-au facut nici un cacat).
Probabil si-au sacrificat si calculatorul si abonamentul la net, si nici macar nu intra pe forum. 
|
dovadă că şi pentru a face un căcat trebuie şi ceva creier. (vezi, nu degeaba am râs io aseară, şi continuu să râd şi acum

).
o simplă lege de marketing, (cred, unde nu m-a preocupat niciodată problema atât de mult în cât să o studiez temeinic) spune că o activitate, viaţă, în cazul nostru este utilă, şi are valoare când "bagi" relativ puţin şi "scoţi" înzecit, sau înmiit.

nu prea văd cum aş putea cădea în extaz în faţa unei vieţi, a milioane de vieţi care nu au fost folosite inteligent, şi de care, în final s-a ales praful?!

nu ştiu dacă mai există acel site, dar expresia ta chiar e memorabilă, deci merită promovată!