Originally Posted by M0n0:
Si in legatura cu viata de dupa. Fiecare Rai e unic, da, sunt mai multe din cauza ca fiecare din ele arata diferit dupa conceptia fiecaruia asta in mare din cauza ca nu a venit nimeni inapoi sa ne spuna cum e. Nimeni de pe planeta asta nu o sa doreasca, oricat de malefic e, sa ajunga in Iad, stiind ca o merita. Iadul implica multa durere (de ce spiritul simte durerea daca numai prezenta creierului o poate percepe? Are spiritul creier?) si asta de obicei e refuzata, indiferent de background - asa ca, din punctul meu de vedere o sa ne vedem toti in Rai (sau cum vreti voi sa-l numiti)(asta daca o sa fie unul comun) si apoi in Raiul propriu o sa intalnesc pe cine vreau eu...de la parinti, prieteni, etc. la personalitati ale istoriei. Un loc de joaca perfect, un spatiu de trait eternitatea din care nu lipseste nimic, o sa fie exact cum mi-l imaginez si o sa fie exact cum v-il imaginati. Asta daca exista Raiul.
|
+
Originally Posted by M0n0:
In vara asta cred ca am sa fac o excursie pe la manastiri. Nu pentru a ma ruga ci pentru a observa arta, linistea si frumusetea naturala a locurilor...o excursie de mult amanata.
|
Mie mi se pare ca si in cazul tau se aplica vorba "Nu M-ai căuta dacă nu M-ai fi găsit!"