Originally Posted by Bogdan.Andro:
Aveam în minte avortul în cazurile necesare, nu neapărat o familie fericită: malformaţii, părinţi prea tineri, viol etc.
|
Te cred, dar si din niste parinti prea tineri poate iesi un geniu. Dar repet, avortul e regretabil, dar nici eu nu sunt de acord sa fie incriminate prin lege.
Originally Posted by Bogdan.Andro:
Originally Posted by corinka:
Crezi ca o ora-doua de religie te indoctrineaza? Cred ca iti imbogateste cultura generala.
|
Da, chiar cred asta. Elevii sunt puşi să memoreze rugăciuni şi câteva idei ortodoxe pe care le rumegă toţi cei 4 ani de liceu. După bacalaureat au crunta revelaţie să descopere că pe Terra trăiesc şi alţi oameni care nu urmează religia lor. Consider c/ar trebui să se studieze istoria religiilor, cel puţin spre anii terminali. Să/şi îmbogăţească şi ei cultura, că atunci când, la 18 ani, aud că un miliard de oameni consideră vaca sfântă, iar alţii că meditează întru Domnul încep să râdă prosteşte ...
|
Nici eu nu sunt de acord ca orele de religie sa fie obligatorii in scoli. Mi se pare normal sa fie optionale. Ai dreptate cu istoria religiilor, e de preferat orelor dedicate unei singure religii, oricare ar fi aceea.