View Single Post
Old 29 May 2009, 22:21   #176
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Bogdan.Andro:
Aveam în minte avortul în cazurile necesare, nu neapărat o familie fericită: malformaţii, părinţi prea tineri, viol etc.

Te cred, dar si din niste parinti prea tineri poate iesi un geniu. Dar repet, avortul e regretabil, dar nici eu nu sunt de acord sa fie incriminate prin lege.

Originally Posted by Bogdan.Andro:
Originally Posted by corinka:
Crezi ca o ora-doua de religie te indoctrineaza? Cred ca iti imbogateste cultura generala.

Da, chiar cred asta. Elevii sunt puşi să memoreze rugăciuni şi câteva idei ortodoxe pe care le rumegă toţi cei 4 ani de liceu. După bacalaureat au crunta revelaţie să descopere că pe Terra trăiesc şi alţi oameni care nu urmează religia lor. Consider c/ar trebui să se studieze istoria religiilor, cel puţin spre anii terminali. Să/şi îmbogăţească şi ei cultura, că atunci când, la 18 ani, aud că un miliard de oameni consideră vaca sfântă, iar alţii că meditează întru Domnul încep să râdă prosteşte ...

Nici eu nu sunt de acord ca orele de religie sa fie obligatorii in scoli. Mi se pare normal sa fie optionale. Ai dreptate cu istoria religiilor, e de preferat orelor dedicate unei singure religii, oricare ar fi aceea.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif