Am vazut meciul - era sa scriu "filmul" - in doua locuri. Pe Av. Almirante Reis se afla o cofetarie, printre multe altele. Turbat de sete, pe la 8 fara ceva am intrat acolo vazand de-afara un dozator de Sagres. La televizor, un meci. Credeam ca se uita barmanii, doi batranei simpatici, ca in rest era plin de cuconet - doua babute haioase, alte doua tipe pe la 30 care discutau ceva probleme matrimoniale, dar faceau ce faceau si mai trageau cu coada ochiului catre strain, o studenta care completa niste teste, plus un gagiu care avea sa-si sictireasca gagica din cauza ca urmarea meciul. M-am prins si eu vazand un PM cu Rooney ca la ei finala CL incepe la alta ora decat la noi. Asa ca m-am bagat in bere si in juma de prima repriza. Batraneii au inchis, asa ca am dat fuguta in Rossio Square si m-am instalat pe terasa unui rstaurant italienesc. Meciul era inauntru, dar eu trebuia sa fumez. Asa ca am fost nevoit sa fac ture cu halba-n mana intre terasa si masa unor tineri italieni insotiti de o blonda _ cred ca italianca si ea - si o negresa incerta dar bunaciune. Bineinteles ca sangele ma indemna sa tin cu englezii, dar parca m-am bucurat un pic alaturi de restul lumii cand a castigat Barca. Nici nu stiu ce-a fost mai frumos si mai intunecat-stelar - noaptea sau tipesa?
Last edited by Judex : 29 May 2009 at 01:40.
|