Originally Posted by corinka:
Interesant este ca eu, anul trecut prin februarie-martie, am visat ca a murit tata. Ulterior, in mai a fost diagnosticat si in noiembrie s-a dus.
Eu nu prea cred in vise si am asociat visul cu altceva. Am crezut ca am visat visul acela ingrozitor pentru ca imi era in permanenta teama sa nu i se intample ceva. Aveam spaima asta pentru ca multi colegi de-ai lui murisera pe neasteptate (infarct, AVC) si mi-era teama sa nu i se intample si lui, mai ales ca era o persoana foarte activa si lucra foarte mult.
Offtopic:
In ultima vreme am avut vise stranii. Intr-o noapte am vistat ca mi-a iesit un mugur de bambus pe picior [deasupra genunchiului drept] si a inceput sa infrunzeasca.
Acum vreo doua nopti am avut alt vis [parca eram intr-un film], cu un tip care ma tot urmarea, parca il obsedam. La un moment dat a ajuns la mine si vroia sa imi zdrobeasca fruntea cu un pietroi, iar eu stateam fara sa ma zbat, nu incercam sa fug, ci ma ingrozea doar gandul la lovitura. Ma resemnasem, asteptam lovitura si ala nu stia unde sa loveasca, prelungindu-mi momentele de groaza.
Care va pricepeti la interpretari de vise? Oare de ce visez asemenea ciudatenii?
|
primul vis: partea dreapta reprezinta influenta paternala - tatal tau....aparitia unui mugur (adica inviere, viata) - poate sugera dorinta ta ca tatal tau sa se intoarca. dar asta numai in contextul in care in ziua respectiva sau cu o zi-doua in urma, te-ai gandit la tatal tau, ti s-a facut dor de el, sau ai vbit despre el.
la al doilea vis ma mai gandesc, sunt usor surmenata acum.
spune-mi daca se leaga ceva din ce ti-am zis legat de primul vis.