offtopic, again!!
Originally Posted by Pitbull:
Hai, mä Drago, ce pana mea, cool down!
Ce te-agiti asa, numai fiindcä ti-am spus sä nu mai faci oamenii prosti, dobitoci si imorali? Atâta circotecä, pentru o rugäminte de bun-simt! Grämezi de mesaje la rând, ca sä-mi pierd vremea unindu-le, citate peste paracitate printre arhicitate de sub übercitate, de nu se mai întelege nimic! Litere gigantice, culori, bloduri - ce-i aici, Pomu' de Cräciun? Carrefour Orhideea? Cora Supermarket? Da-i de-a dreptu' pur si simplu, zäu asa!
Nici mäcar nu te obligä nimeni sä te schimbi, dacä nu vrei. Te läsäm sä fii asa cum esti, sä tratezi lumea din jur ca pe o multime de aschimodii inferioare tie cerebral si moral, sä postezi off-topic, si tot ce mai vrei tu. Nu te bannäm, nu-ti stergem mesajele, le punem doar în ordine. Dacä nici asta nu-ti convine, eu, unul, nu mai stiu de sä cred!
|
lasă-mi păstările în pace, te rog frumos, dacă nu poţi ţine o promisiune mai mult de 5 minute, nu o mai fă, cazi în penibil.
unde şi pe cine-am jignit aici?!
Dragomara
Guru
mda, interesant! şi acum mă întreb dacă uită careva de pe acest topic, în oglindă, înainte de a-i judeca pe ceilalţi. (excepţie de la regulă fac Corinka şi Cinemania - pe ei Dumnezeu n-a putut să-i facă decât frumoşi. )
ruşinică dragilor, da'ruşinciă răăăău!