View Single Post
Old 27 May 2009, 09:06   #693
bre
Guru

bre

da, si eu sunt contra ban permanent ptr pauline. sincer, nu stiu ce o determina sa se comporte asa, eu una o stiu de pe 3 forumuri si nu m-am certat niciodata cu ea, iar pe mess imi vorbeste foarte frumos. n-o cunosc in realitate, desi mi-ar placea, dar cred ca e o persoana deosebita si sensibila. desi vorbim pe privat nu-i cunosc acele probleme personale care spuneti voi ca ar fi responsabile de comportamentul ei (si sper sa nu fie vorba de nici o problema grava) si nici nu stiu ce discutii purtati voi cu ea (pe mess sau mp) de ati ajuns la astfel de conflicte. cei lezati sunt inderptatiti sa se atace, dar nu inteleg ce impact au toate injuraturile ei asupra celorlalti? de ce intra pe in suturi, asylum etc astia care n-au conflicte? eu una stiu ce e pe acolo si intru daca si cand am chef - recunosc din curiozitate sau plictiseala -, dar nu am cum sa ma stresez de ceva ce nu ma vizeaza personal. oricum, cateodata am impresia ca injuriile ei sunt mai mult exercitii stilistice, decat jigniri pe bune. da, repet, nu stiu ce conflicte aveti cu ea si cine e de vina

cat despre stersul mesajelor mie mi se pare o prostie, fiecare trebe sa-si asume ce a scris. eu am avut un singur conflict - cu djinjis, pe artistii sec XX - si imi pare rau ca mi-am stres eu insami postarile. trebuia sa le las asa, dar devenisera offttopic rau si cum nu exista un asylum, nu prea isi aveau rostul acolo.

all in all, spun doar ca e prea dura sentinta. pana una alta pauline posta si la filme destul de des si dadea dinamism forumului.

Last edited by bre : 27 May 2009 at 09:31.
bre is offline   Reply With Quote sendpm.gif