E corect dpdv justitiar ca a fost bannata Pauline Kael. Desi m-a atacat si pe mine fara sa-i fi facut nimic rau, am lasat-o in pace precum un leu lasa o pisica sa-i sara in spinare sa-l mai racaie cu gherutele, ma manca si pe mine, deh....
Totusi. Lupta cu ea era neonorabila pt mine si ea era constienta de asta. Cred ca acelasi lucru s-a intamplat si cu Pitbull doar ca la un nivel mai mare. Pitbull e un star virtual, my opinion, e mereu in centrul atentiei, e normal ca o "reporterita" ori "ziarista" sa se scalambaie pe imaginea lui. Atunci cand te inhami sa duci in spate niste responsabilitati entertainmentoase, ai parte si de atacuri infantil-mizere pe nedrept. Pana si Hagi a fost huiduit.
Ce nu e corect e ca a fost bannata permanent. Eu i-as redeschide portile peste 6 luni, apoi, in caz de recediva as banna-o iara tot pt urm 6 luni, dar nu asa sa o las sa arunce cateva zile, saptamani, cu injuraturi, din start, la primele doua cuvinte, pac-bann, dupa 3 ore de revenire, altii nici sa nu afle ca a revenit, totul cu maxima eficienta si discretie. Si garantez ca dupa alte 6 luni, ori nu se mai intoarce, ori isi gaseste un imblanzitor.
Cu problemele din realitate exista un singur remediu: scandal cu cei care-i fac viata grea LA FEL ca pe forum, divort de argatu' care-o insatisface moral, eventual demisie, It's simple, cand treaba pute trebuie sa schimbi ceva, sa creezi un plot, altfel se impute si mai rau, tot mai rau, atat d erau incat some day regreti ca nu ai luat atitudine cand situatia o impunea.
Case closed (?).
|