cateva replici de pe topcul asta, mustind a bagare in seama:
"Huppert + Asia Argento + Ceylan + James Gray + Robin Wright Penn = kool" (uau!)
"Thanks for the feedback!Uhh ce invidie . Sper sa vezi si The Imaginarium of Dr Parnassus si Inglourious Basterds si Tetro si altele care mai merita a fi vazute.
"Coraline", "Up" si "9" FTW"
"Ziceti voi ce vreti, da' eu de abia astept sa il vad pe Depp acolo.
Sorry...short moment of fangirly-outburst." (eh!)
"illo, ai vazut ce iti pregateste Gondry?" (uau, ce, fato?)
"nu stiu daca de data asta Lee e mai consistent dar precedentul mi s-a parut decorativ si previzibil" (aham)
"Jay Weissberg e 'agentul' nostru infiltrat in Variety (ups, l-am deconspirat ), abia astept sa vad ce zice si prietenul poporului A.O. Scott de la NYT. A propos:
@ALS: ai zarit pe cineva de la New York Times ? Cine e venit: A.O. sau Manohla ? (ete nah!)
"au mai fost si dublati pe deasupra!!! pai ce atata scandal. Of, of, ce griji isi faceau francezii pt draga de Charlotte, dar mai ales pt sotul ei nevinovat . pai poate sa stea linistit Yvan. (Taci, tu!)
"Cat despre Antichrist si Enter the Void, from my experience,I learned to never judge a movie before seeing it,indiferent de reputatia regizorului sau de bashing, nici macar dupa trailere,fiindca productul final de multe ori difera. (yeah!)
|