Thread: CANNES 2009
View Single Post
Old 24 May 2009, 22:36   #160
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Dragomara:
nu ştiu dacă citişi articolul, da' tulburătoare e povestea vieţii actorului. filmul nu-l văzui. încă. deci nu mă pot pronunţa.

Poate sunt eu insensibila,da' mie numai tulburatoare nu mi s-a parut povestea vietii lui...

nu eşti insensibilă, tu doar vorbeşti fără să citeşti, ca atâţia alţii, de altfel. şi ai perfectă dreptate, la fiecare colţ de stradă stă câte un actor, fost instalator. cum de nu i-oi fi văzut până acum?!

Eh poftim..una ma acuza ca citesc prea mult de pe IMeBeDeuri,iar alta zice ca nu citesc deloc. Cand am citit headline-ul cu povestea "tulburatoare", ma gandeam ca e ceva fost traficant de droguri orfan de ambii parinti si ajuns cu piciorul amputat in urma unui accident. Ce-i asa tulburator in a fi fost instalator? Big deal,bravo lui ca a ajuns unde a ajuns. Johnny Depp vindea pixuri prin telefon inainte sa fie actor . Macar romanii nu pot fi acuzati de lipsa de imaginatie cand e vorba sa aleaga titluri provocatoare.

Cat despre Cannes,parca mi-ar fi placut si mai mult scandal,cam previzibil . Macar s-a ales si Antichristul cu ceva .