Quote:
este aproape demonstrat ca barbatii sunt mult mai influentati de acest aspect al unei relatii si ca sunt foarte sensibili in fata corpului feminin (ma gandesc si la muzele pictorilor si ale poetilor, la femeile care dansau goale in jurul lui rodin sau la nenumaratele amante ale lui picasso)
|
De ce ar fi barbatii mai sensibili la nuditate(de orice fel,Michelangelo,etc) si dragoste? Cine a demontrat? Cred ca au fost si sunt mai indrazneti,la asta contribuind oranduirea sociala de-a lungul mileniilor.
Eu cred ca Michael a iubit-o toata viata pe Hanna,dar vremurile erau tulburi si de aceea nu putea decide de capul lui...si chiar daca ar fi zis ca Hanna e analfabeta,asta nu-i schimba statutul ei de nazista gardian,sentimentul de vinovatie ,constientizat de el,din afara.Cred ca filmul(cartea) a fost bun cum a fost,dar axat mai mult pe amor,decat pe morala,politica.N-avea ce face,el,n-avea cum sa se bage intr-un lucru atat de grav,nazismul a fost ceva real,nu o joaca de prin filme de frapat domnisoare, iar faptul ca ea se sinucide e tragic.