Thread: Irréversible
View Single Post
Old 24 May 2009, 14:33   #121
buticut
Guru

buticut

Nu m-a interesat sa conving pe cineva, mi-am spus doar parerea. Din cauza unor persoane ca tine apare tot mai des termenul de "overrated" pe buzele tuturor. Spui ca iti displace Irreversibilul, dar o spui atat de des, incat deja dai impresia ca ai devenit obsedata de el. Critica-l cat vrei pe Noe, dar tu esti dovada vie ca filmul si-a atins scopul: topicul a ajuns la 6 pagini si tu tot continui sa vorbesti despre el,desi deja au trecut saptamani bune de cand l-ai vazut. Dupa parerea mea, un film/actor este catalogat drept "overrated", datorita acelor "anti"-fans" care il critica cu atata indarjire, determinandu-i pe fanii "normali" ai sai sa il apere cu aceeasi indarjire,atribuindu-i poate mai multe laude decat merita,doar ca sa fie la intaltimea criticilor.

Te rog sa ma mai scutesti cu comentariile tale rautacioase. In caz contrar o sa fac abstractie de posturile tale si o sa te ignor.Ma enervezi cu IMeBeDeurile tale,ca tot timpul evoci site-ul la orice postare a mea. Eu nu ma pliez dupa asteptarile nimanui...nu scriu intr-un anumit fel ca sa ii fac cuiva pe plac,ci scriu cum cred, ce cred.

Last edited by buticut : 24 May 2009 at 14:54.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif