Thread: CANNES 2009
View Single Post
Old 24 May 2009, 14:21   #147
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pauline Kael:
"Mai ALS"? La cat te informezi ,esti cam dezinformata Iar o sa crezi ca am ceva cu tine,dar nu.

Dap,iar cred asta. Persuade me that I am wrong.

mi-ajung trei minute de trailer si sa citesc plotul,ca sa stiu daca merita sau nu sa pierd timpul.

Nu in toate cazurile...de cate ori nu ti s-a intamplat sa iti placa plot-ul,dar sa constati ca executia e proasta? Iti ajung 3 minute de trailer? Depends on the trailer. Trailerele sunt inselatoare, de aceea nu am foarte mare incredere in ele...intr-adevar imi vine mai greu sa imi amintesc de trailere mai rele decat filmele,dar invers imi vin multe exemple in minte. De multe ori se intampla sa "dea" prea multe detalii (Armored, Benny and Joon - iti dezvaluie chiar finalul), alteori baga toate glumele in 2 min 30 s sa te faca sa crezi ca tot filmul e amuzant (Mr. Woodcock) sau baga toate secventele tari,filmul fiind mult mai slab in realitate (Spider-Man 3) sau uneori apar in trailer personaje care nici macar nu sunt in the final cut (The Invisible). Daca nu as fi stiut nimic de Sweeney Todd, nu as fi ghicit din trailer ca e musical. Hai ca in primul izbucneste Sweeney cu "I will have vengeance...", dar al doilea nici macar asta nu are. Trailerul de la Snatch. nu dezvaluie nici el prea multe, iar in trailerul de la Sherlock Holmes cred ca sunt toate secventele explozive si de fapt filmul va fi mult mai serios decat pare. Si trailerul de la "About Schmidt" e inselator, filmul nefiind nici pe departe amuzant,ci mai degraba depressing. Nici macar Antichristul nu da prea multe spoilere...si oricum tie parca nu iti placeau filmele horror, asa ca e cam aiurea sa critici filmele apartinand acestui gen,doar pentru ca pe tine nu te atrage genul in sine.

Trailerele sunt menite sa te atraga,de aceea o sa iti arate tot ce e mai bun in ele.Desigur, un film poate sa mi se para interesant sau nu,in functie de ce am vazut in trailer, dar de aici pana la a-l cataloga ca fiind "bun" sau "rau" fara sa il vad inainte, e cale lunga.

Sau ,da-mi tu exemple de regizori prosti care au facut suprize placute(ca invers sunt cu gramada).

Michael Bay, Joel Schumacher, Pitof (Vidocq-ul lui e acceptabil), Paul W.S. Anderson (idem cu Death Race), Roland Emmerich (idem cu Patriotul).

Totul e un rahat de industrie si in Europa:
Parca erai all-european!

On topic: Tot cred ca Resnais va lua palma.

Last edited by buticut : 24 May 2009 at 14:38.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif