Originally Posted by Pitbull:
Ai perfectä dreptate, Drago - chiar azi (înainte de postarea mesajelor de mai sus) reflectam la asta - la insistenta cu care tot trâmbiţezi tu în stânga şi-n dreapta: "legea morală din mine", "mi se întăresc şi convingerile morale", "criterii morale"... E evident cä atingerea unei "minime moralia", vorba lui Plesu, e una dintre dorintele tale dominante. Sper sä reusesti, cândva... 
|
cred că ai cam uitat sensul unor cuvintelor, dă şi tu un Google, că io n-am timp.
cât despre morala mea, dacă găseşti o singură persoană care să demonstreze contrariul afirmaţiilor mele promit să mă ascund în cea mai adâncă vizuină şi să mă uit numai la filme. ce ne facem totuşi cu
faptele tale?!
Originally Posted by Pitbull:
Stai linistitä, nu tie îti vorbesc despre Dumnezeu si moralä, ci lui Bre, care e o partenerä de dialog splendidä, dinamicä si stimulativä.
|
stau liniştită, tu nu eşti în măsură să-mi vorbeşti despre Dumnezeu şi morală. cel puţin nu în viaţa asta.
unul dintre marile tale defecte e faptul că nu ştii când să te opreşti, mai exact să-ţi REaminteşti cine eşti de fapt.
şi uite aşa ajungem la concluzia mea: Dumnezeu nu are cum să fie conştiinţa unora dintre noi, pentru că Dumnezeu nu este un rebut moral. sper.