Originally Posted by Cinemania:
no ca s-a terminat si sezonul 5 din Lost
amu tre' sa astept pana in 2010
is curios cum vor folosi mai departe dezvaluirile din sez. 5
una peste alta, e clar ca baietii din spatele Lost au "inventat" una alta pe parcurs pt a se mai scoate din ceata in care s-au bagat singuri...da' mie tot imi place... ignorance is bliss 
|
Uff, abia dupa o saptamana am apucat sa vad si eu ultimul episod (dublu) si ce episod !!
Mi s-a parut mai concentrat ca substanta decat intregul sezon, definitely one of the best episodes of the whole series

. Deci (nu, nu sunt spoilere): Jacob (finally), double Lock(e), colosul din Rhodos (varianta egipteana), nuke that goes boum, Jack&Sawyer fighting (for Kate ?

), Ben - in sfarsit ascultator (didn't see that comin' !), Locke - in sfarsit 'rau' (even more shocking

) si ... un nene mai misterios chiar decat Jacob (Ok, they're both spooky dar unul din ei e draku in persoana - no, i mean literally !! . Ramane de vazut care. Nu mi-am dat seama pana acum. Par extrem de vicleni amandoi. A propos, faza cu corabia - foarte tare

).
Naspa: nu au mai zis nimic sezonul asta de semnificatia celor 6 numere
Cool: Juliet (crying) izbind cu pietroiul nuku: "C'mon you sonofabitch !". Bright light. End.
Aaaa, si tineti minte ce-a zis chinezoiu ?" Ba, s-a gandit cineva ca poate chiar ce vrem noi sa facem acum E <INCIDENTUL> ?!". Tacere. I have a slight feeling that Jack fucked things up ... again !!
We'll see in season 6 ! 'Lost' e fara indoiala unul din cele mai bune 10 seriale din toate timpurile. Toate "gaurile" pe care i le gasesc scepticii il fac si mai interesant.