View Single Post
Old 18 May 2009, 17:59   #85
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by Cinemania:
...stand si cugetand pe prispa mi-a venit o intrebare:

oare experienta placerii / durerii poate fi traita si in afara corpului material ? pana la urma creierul e in stare sa-mi "spuna" acuma ca ma doare o mana, dar daca nu as mai avea acea mana cu toti nervii ei....nu ma mai intind si cu alte organe mai mult sau mai putin critice ca ma doare capul (?)...apropo de ce ar putea fi 'dincolo'

io sper să nu existe dincolo, îmi ajunge un aşa de intens trăit aici, cred că aş da în depresie dacă aş lua-o de la capăt.

cât despre durerea din organul dispărut nu ştiu ce să zic, pentru senzaţii tari poţi încerca o amputare! fii pe pace, glumesc!

io m-am întrebat chestia asta vis-a-vis de frumuseţe (mă rog, integritate fizică), deoarece prietena mea cea mai bună a fost implicată într-un stupid accident de circulaţie pe trecerea de pietoni, chestie de pe urma căreia a rămas cu ditamai cicatricea, şi care o afectază mult mai mult decât eu mi-aş fi putut imagina. mai exact nu-mi pot imagina ce presupune să-ţi fie distrusă pentru totdeauna integritatea fizică.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif