Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
fratilor, u ain't seen nothing yet!
'taking woodstock' is BY FAR the best, 10/10!!!
ang lee @ his most versatile ever cu, poate, cea mai buna versiune cinematografica la era hippy = absolut top la toate categoriile (cu imelda staunton GENIALA in kip de yiddish mamma!), un 'trip' nonstop de scenariu brici (james shamus of course), BRILLIANT camerawork, perfect period detail & umor de toate culorile (vi-l imaginati pe liev schreiber k travestit, cu peruca blonda?!?)
s-a terminat acu nici 10 min, tocmai m-am intilnit cu eugenia voda si am trimis-o sa-l vada NEAPARAT - & aproape k imi vine sa ma duc sa-l revad si eu, da tre sa ma intilnesc cu anamaria, porumboiu & co
ps filmu lui cornel l-am vz la buc, mi l-a aratat = e supertare, iar reactiile criticilor importanti (k d ex. j. hoberman de la 'village voice', cu care-am vbit inainte de a intra la lee) sint superlative 
|
I knew it ! I knew it! Si trailerul de la Taking Woodstock arata super tare! Imi place entuziasmul tau,ce pacat ca nu pot fi acolo  .
|
suna bine, dar la Ang Lee nu mai merg pe mana lui als. tot asa cu entuziasm vorbea si despre "Lost. Caution" de la Venetia si nu mi-a placut. nu stiu daca de data asta Lee e mai consistent dar precedentul mi s-a parut decorativ si previzibil. mai astept si alte pareri.