Originally Posted by corinka:
Illo, Chmabord, mi-ati starnit curiozitatea vizavi de Godard. Vazusem doar Alphaville pana recent. Dar, provocata indirect de voi, am vazut Pierrot le fou si Le mepris. Dintre ultimele doua prefer Le mepris, dar inca nu pot vota, trebuie sa mai vad si altele. De altfel, chiar am pregatit Bande a part, inca nu am avut timp de vizionare, dar sunt curioasa.  Per ansamblu, judecand dupa ce am vazut pana acum, Godard nu se numara printre preferatii mei. Doamne fereste, nu-i contest valoarea, dar genul acesta de filme precum Pierrot le fou nu reuseste sa ma prinda. Le mepris a fost mai interesant decat Pierrot le fou, cel putin pentru mine. Alphaville chiar m-a captivat, a fost ceva diferit.
|
cori, cu Godard e "take it or leave it": ori te indragostesti iremediabil de stilul lui ori te calca pe nervi. Oricum ma bucur ca macar ai incercat

Asa ni se intampla tuturor cu unii din marii autori. De exemplu eu am o problema cu Tarantino (imi aduc aminte ca Andrei Gorzo zicea despre el ca "nu pare sa stie diferenta intre un om si un hotdog"

). M-au lasat dezamagit capodoperele lui Pulp Fiction si Reservoir Dogs dar mi-au placut la nebunie Kill Bill-urile si Death Proof.