View Single Post
Old 13 May 2009, 15:57   #1358
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Wink

Originally Posted by vicki:
In plus unele carti SF pe care tu le numesti`subliteratura` sunt pure lectii de poezie si romantism-stiu ca este greu de crezut pt cei care nu citesc acest gen.In acest sens recomand orice carte de Bradbury,cunoscut ca poetul literaturii SF, de ex: Omul ilustrat,Fahrenheit 451,Cronici martiene,la fel nuvela `Cantec pentru Lya` de GRR Martin
eh, aci chiar nu m-ai nimerit, mă rog, mă refer la poezie - acel gen literar de care nu cred că am să mă vindec vreodată.
strict din punct de vedere al devenirii mele literare, îţi pot spune că cititul şi scrisul literaturii SF nu m-au ajutat cu nimic. nu ştiu ce vârstă ai tu, însă pentru cei din generaţia mea a citi şi scrie SF era în trend. îmi amintesc acum de cenaclul SF, de emisiunile despre SF transmise de Radio 3 (România Tineret) cele pe care le ascultam cu sufletul la gură. din SF mi-a rămas intactă doar pasiunea pentru fantastic, la ora actuală nu mai suport nici măcar filmele SF.
poate că dacă aş avea mai mult timp pentru lectură aş încerca ceva abordări, asta şi unde o mică parte din biblioteca mea e formată din romane şi povestiri SF, cărţi cumpărate-n adolescenţă.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif