View Single Post
Old 08 May 2009, 19:04   #927
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Dragomara:
he-he-he! sunt multe care nu se pot spune. una dintre fazele, hai să-i spunem haioase, a fost următoarea: între Dragobete şi 8 martie tot a circulat pe mail (cu toate că şi practica asta e interzisă) o poză cu un bărbat gol care avea în ştiţi voi care zonă un imens buget de trandafiri. am primit-o de la mai multă lume, nu am trimis-o mai departe, ci doar am râs, după care am şters-o. într-o vineri, cred că era pe 6 martie primul email pe care-l citesc e cel de la şeful IT care ne reamintea că ne-a rugat de-atâtea ori să nu mai utilizăm e-mail-ul în scopuri personale,

oare el cate filme are pe server?

că de fapt el nu este împotriva acelei poze, dar a tb să ţinem cont că suntem în post, că unii chiar sunt religioşi etc. am rămas interzisă, instoria noastră comună nefiind tocmai fericită, tipul încercând să-mi convingă o dată şeful cum că io aş fi hacker

un mare, mare nap

inutil să mai zic că ăsta l-a crezut, fază la care io m-am atacat de moarte "cum adică îl crezi pe ăla, şi nu măcrezi pe mine?!". da' să revin, după ce-am băut câteva guri de cafea şi am tras alte câteva de aer în piept, mai ceva ca o balenă pe uscat, am constat că io doar eram pe lista de distribuţie a unei colege. mi-a fost teamnă până şi să printez mesajul şi să-l arăt colegilor. din toate astea am tras concluzia că unii ori văd prea multe filme, ori au juma de normă la SRI.

ori au ramas rau in urma