Thread: Irréversible
View Single Post
Old 08 May 2009, 08:26   #115
jactati
Veteran

jactati

@chip: evident ai avut mai multa rabdare si deschidere pentru filmul asta decat mine. eu sunt destul de comod si visez ca si regizorul, cand isi transmite mesajul, sa se gandeasca la cum il receptez (vezi hitchcock - a real gentleman, un pic cam manipulator totusi). de aia mi se pare ca noe - daca tot avea ideile astea coerente pe care i le atribui, i take it with a grain of salt - si-a dat cu stangul in dreptul, ignorand regulile de baza ale perceptiei senzoriale - doar ca sa fie altfel; lipitura intre discutia plictisitilor si teza filmului mi se pare cam ieftina - adica pe noi (mai mult pe tine ce-i drept) nu ne ducea mintea la calea lactee, spirala 3d a timpului si tot ce mai spuneai. tot ce sper e ca discutia celor doi nu e un fel de reclama - ia vedeti voi si celelalte filme ale mele, ca s-ar putea sa mai bag ghicitori de-astea si in urmatoarele? Sunt cam rautacios, dar ce sa fac, ce-o fi vrut noe, in afara de o usoara enervare, la mine nu si-a facut efectul. este pana la urma si o optiune estetica (mea culpa pentru limitare) dar si o problema de varsta (am fost educat cu un cinema mai putin dependent de adrenalina). oricum, foarte pertinent ce ai scris - s-ar putea sa revad filmul ca sa vad si eu tot ce-ai vazut tu - desi imi jurasem sa-l dau cadou unora mai tineri.
jactati is offline   Reply With Quote sendpm.gif